Mobirise Website Builder
werkwijze mannenzaken (B2B)

Jouw werkruimte verdient een eigen gezicht; een reflectie van waar jouw bedrijf voor staat. Een goed doordacht bedrijfsinterieur draagt in grote mate bij aan een prettige werkomgeving voor jouw team en een warm welkom voor je klanten.

Wij werken graag voor leuke mannen (of vrouwen) met een eigen bedrijf. Met onze heldere communicatie, korte lijnen en 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit krijg je in korte tijd een duidelijk plan en doelgerichte realisatie.

Zo werken wij

Na een kennismaking met jouw 'mannenzaak' in onze interieurstudio maken we een passend voorstel en bespreken we het tijdspad. Afhankelijk van de vraag maken we een indelingsvoorstel, een 2D of een 3D impressie van de ruimte en denken we met je mee over te gebruiken kleuren en materialen, meubels, verlichting, akoestiek en interieurbeplanting. 

Naast het maken van het ontwerp leveren wij naar wens ook alle producten die nodig zijn om het ontwerp te realiseren. Daarnaast schakelen we - als daar behoefte aan is - betrouwbare en ervaren vakmensen in om het project tot in de puntjes te verzorgen.  

richtprijs € 95 per uur of o.b.v. offerte  |  prijzen exclusief btw, tenzij anders vermeld   |   buiten een straal van 20km rond Nieuwerkerk a/d IJssel worden reiskosten in rekening gebracht  |   parkeerkosten voor rekening van opdrachtgever   |   tussentijdse prijswijzigingen en typfouten voorbehouden

© 2023 DE INTERIEURONTWERPERS
KvK 89101790 | BTW NL864879647B01

Built with ‌

Landing Page Builder